Ajankohtaista

Uimaharjun Taimen liikuntavuoro lauantaisin klo 16.30 Uimaharjun koululla. Tarkoitettu lapsille yhdessä oman vanhemman kanssa. Vapaamuotoista liikuntaa, pelailua yms. yhdessä sopien. Maksuton ja kaikille avoin. Taimen nuorisojäsenille ja ohjaajille on tapaturmavakuutus yhdistyksen puolesta.

Tervetuloa mukaan kesän liikuntakerhoon!

Kesän liikuntakerho 5 -8 -vuotiaille lapsille tiistaisin klo 18.00 - 19.00 ajalla 11.6.2019 - 6.8.2019 Uimaharjun urheilukeskuksella. Osallistumismaksu 15 €/lapsi. Jäsenille osallistuminen on maksuton. Jäseneksi voi liittyä täällä.

Ennakkoilmoittautuminen alla olevalla lomakkeella.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Aikaisemmat tapahtumat

Unelmien liikuntapäivä perjantaina 10.5.2019

Uimaharjun Taimi järjesti kaikille avoimen ja maksuttoman  Pilates-tyyppisen lempeän kehonhuoltojumpan klo 18.00 - 19.00 Uimaharjun koulun salissa. Tunnilla keskityttiin lisäämään kehon liikkuvuutta ja keskivartalon syvien lihasten hallintaa pohjautuen Pilateksen perusajatuksiin.

Uimaharjun Taimen ja Aapo's Skin 22.2.2019 yhteistyössä järjestämässä suksien testausillassa saatiin asiantuntevat vinkit suksien voiteluun ja valintaan. Paikalle kokoontui parikymmmentä testaajaa. 5 - 7 vuotiaiden hiihtokoulussa harjoiteltiin hiihdon perustaitoja yhdessä pelaten ja leikkien. Reippaita koululaisia oli mukana kahdeksan. Lisäksi illan aikana rakennettiin lumiukkoja osana Suomen Ladun "Ulkona kuin lumiukko " -kampanjaa.

Hiihtokoulussa kymmenen reipasta koululaista harjoitteli pyllähdyksiä ja hiihti karkuun lumimiestä yhdessä oman vanhemman kanssa.

Uimaharjun Taimi täytti 70 vuotta 9.2.2019 ja juhli tapausta liikunnan merkeissä. Uimaharjun urheilukeskuksella järjestettiin hiihtokoulu 3 - 5 vuotiaille lapsille ja haastehiihto kaikenikäisille.

Haastehiihtoon osallistui 11 hiihtäjää ja hiihdettyjä kilometrejä kertyi yhteensä 75 km, joista sponsorina toiminut K - Market Kotiharju maksaa 1 €/ km käytettäväksi lasten liikuntaharrastuksen tukemiseen Uimaharjussa. Hieronta ja kuppaus Lappalaisen hierontalahjakortti arvottiin osallistujien kesken ja on toimitettu onnekkaalle voittajalle.